Välkommen till någon av våra fräscha kliniker!

I helt nyrenoverade utrymmen finns nu våra kliniker, som har tre respektive sju behandlingsrum vardera med toppmodern utrustning, mysigt väntrum och reception.

Tegelkasern ligger i hörnet av Kaserngatan och Västra Kaserntorget i det nordvästra hörnet av Kaserntorget. Parkering längs med Kaserngatan och Västra Kaserntorget kräver parkeringsbricka. Ingång från gårdssidan.

Kyrkoesplanadens tandklinik, Fyran, hittar ni i hörnet av Kyrkoesplanaden och Museigatan nära Brändö bro. Parkering för patienter inne på gården. (Parkeringsbricka krävs.) Ingång i norra ändan av huset antingen från gårdssidan eller från Kyrkoesplanadens sida. Rullstolsramp finns på Kyrkoesplanadens sida. Hiss finns.

I våra väntrum kan du varva ned med att läsa de lokala dagstidningarna medan du väntar på att kallas in till behandlingsrummet.

Hos oss kan du även köpa munvårdsprodukter som tandborstar, tandkrämer, munskölj, mellanrumsborstar och tandtråd m.m.

Vårt mål är att vårt tandvårdsteam ska kunna erbjuda patienterna bästa möjliga vård i en trivsam miljö.

De vackraste du kan bära är ett leende.
Vi bryr oss om just ditt leende.

Här hittar du oss

Historia

Tegelkasernen, som färdigställdes 1866 har en brokig historia. Ursprungligen uppfördes byggnaden för att användas av Dons kasacker. Där av även kallad för Kosackkasernen. Den planerades av E.B. Lohrmann och byggdes 1863-1865. I början av Finlands självständighet var Tegelkasernen i användning av Gardets jägarbataljon. Under denna tid var landets lagliga ledning stationerad i Vasa. Nu är det bara ytterväggarna som påminner om svunna tider.